качество

  • пространство.
    светлина.
    иновации.

Залагаме на качественото строителство и използваме най-новите технологии.

Проектирани по всички правила за устойчивост, нашите жилища са не просто материална инвестиция, а и инвестиция в здравето за теб и бъдещите поколения. За строителството на жилищните сгради в комплекс Residential Park Plovdiv са използвани материали от най-висок клас.

технологии

технологии

Безшумни асансьори

Луксозни пътнически асансьори с модерно електрическо безредукторно задвижване, без машинно помещение за ниско ниво на шум, автоматични кабинни и етажни врати, сигнализация за етажите в кабината, устройство за двустранна телефонна връзка между заседнал асансьор и аварийни сервизни техници, авариен бутон за придвижване до най-близка с пирка в случай на прекъсване на захранването.

технологии

Блиндирани входни врати

Входните врати на жилищата ще са с декоративна обхватна каса от ламиниран МДФ, секретна брава с 5 броя ключа, ямков патрон, външна бронировка и дръжка с розетка, пасивни шипове откъм пантите и широкоъгълна шпионка

материали

Материали от най-висок клас и луксозно изпълнени общи части

Предвидени са съвременни, висококачествени, екологични и енергоспестяващи материали и технологии с цел постигане на отлична топло- и шумоизолация, луксозно изпълнение на общи части, облицовки, асансьорни устройства, дограми, структурно окабеляване.

материали

Зидове

Външни и вътрешни зидове от керамични тухли с вертикални кухини, 25 см. и 12 см.

материали

Дограма

Алуминиев профил с водобранно крило и двоен стъклопакет с коефициент на топлопреминаване 1,3 W/m2*K, ниво на сигурност „Базис Плюс 2”.

материали

Електроинсталация

Разпределителни табла и автоматични прекъсвачи и дефектно-токови защити до всеки апартамент

материали

ВиК инсталация

Водопроводна тръбна мрежа с полипропиленови тръби с микропореста топлоизолация; Битова и дъждовна канализация от PVC трислойни безшумни тръби;